4 شرحات ورك وسط زبدة ذائبة ملعقة صغيرة خردل مطحون سنا ثوم مهروستان ملح وفلفل
الطريقة:
اخلطي الزبدة والخردل والثوم والتوابل مع بعض حتى يتكون خليط من البهارات ضعي الشرحات على الشواية وضعي الخليط السابق فوق الشرحات اشوي الشرحات فوق مشواة حارة لمدة 1-2 دقيقة اقلبي الشرحات وادهنيها بخليط التوابل وقلبيها فوق النار حتى تنضج
....................
ممدوح السروى مشرف
عدد المساهمات : 3517 تاريخ التسجيل : 17/01/2010
موضوع: رد: ((البفتيك المحمر)) الثلاثاء 31 مايو - 18:41
شكرا على الوصفة الرائعة
شــــــــوق القـــلوب مديرة المنتدى
عدد المساهمات : 8486 تاريخ التسجيل : 22/08/2010 الموقع : مهبط الأسلام
موضوع: رد: ((البفتيك المحمر)) السبت 4 يونيو - 6:17
تســـــــــــــــــلم ايدك ربنا يعاطيك العافية
تحياتي الك
ocean Heart مشرفة
عدد المساهمات : 1045 تاريخ التسجيل : 08/02/2010 الموقع : مصر
موضوع: رد: ((البفتيك المحمر)) الأحد 5 يونيو - 16:21
روعه اميره تسلم ايدك
لكن لو واحد هديه وانا جعانه كده
يبقا هدعيلك ههههههههههههههه
دلـــــــع المديرة العامة
عدد المساهمات : 10527 تاريخ التسجيل : 13/05/2009
موضوع: رد: ((البفتيك المحمر)) الأحد 12 يونيو - 0:37
وصفة لذيذة كتير شكرا لك
مروة عضوذهبي
عدد المساهمات : 1881 تاريخ التسجيل : 14/01/2011
موضوع: رد: ((البفتيك المحمر)) الثلاثاء 5 يوليو - 2:34