منتديات دلــــــــــع
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
الى اعضاء منتدى دلع الكرام:
كل موضوع يحمل فكرة سياسية بكل انواعه ..موضوع..خاطرة..قصيدة.. سيحذف..
الأدارة
عزيزي الزائر:
ان لم ترغب بالمشاركة نرجو منك عدم التسجيل...
الأدارة
منتديات دلــــــــــع
::
المنتدى الاسري
::
الطبخ والاطباق الرئيسية
كيكة المكرونه باللحمه المفرومه
4 مشترك
كاتب الموضوع
رسالة
امين
اداريين
عدد المساهمات
:
6662
تاريخ التسجيل
:
16/01/2010
العمر
:
38
الموقع
:
http://admin.ahladalil.com/
موضوع: كيكة المكرونه باللحمه المفرومه
الأربعاء 1 فبراير - 22:50
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
كيكة المكرونه باللحمه المفرومه ..
هانحتاج الآتي :
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
طماطم مفرومه ناعم
ثوم طازج
جبنة موزاريلا مبشورة
جبنه رومي او بارميجانو مبشورة
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
لحمه مفرومه
زيت زيتون
زبده
مكرونه اقلام زي اللي في الصوره
وطبعا ملح وفلفل
الكميات انتي اللي هاتحديدها علي اد ما تحبي
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
اول حاجه نسلق المكرونه في ماء مغلي عليه ملح وفلفل
نصفيها ونشطفها بماء جاري
وماتنسوش تحطوا شوية من زيت الزيتون في مية السلق عشان
المكرونه ما تلزقش في بعضها
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
في طاسه مناسبه نضيف اللحم المفروم ونقلبه دقيقتين علي النار مع الثوم المفروم
وملح وفلفل وملعقتين زيت زيتون
ونقلب لحد ما ياخد اللون البني
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
بعد كده نضيف الطماطم ونقلب كويس ونسيبها تتسبك علي النار حوالي 20 دقيقه
لحد ما قوامها يتخن
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
في الوقت ده نبدأ نقلب المكرونه مع الجبنه الرومي المبشوره ومللعقتين زيده سايحه
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
ونرصها بالشكل ده في صينيه جوانبها ممكن تتفك
وطبعا ما ننساش ندهن الصينيه بالزبده الاول ونرش القاعده بالبقسماط
الناعم عشان تطلع بسهوله
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
بعد ما اللحمه تتسبك نبدا نرشها علي وحدات المكرونه ونحاول نحشي
كل واحده باللحمه كويس اوي
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
في الاخر خالص نحط الجبنه الموزاريلا علي الوش
بعد ما نرش الجبنه علي الوش
ندخلها الفرن اللي بنكون مسخنينهم قبل كده
نسيبها حوالي 10 او 15 دقيقه لح ما الجبنه تسيح و وشها يحمر
نفك جوانب الصينيه ونقدمها ساخنه وممكن لو فيه صوص لحمه متبقي يتحط جمبها
دا شكلها من فوق
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
ومن الجمب
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
ملحوظه :
شوفوا الاتنين الفاضيين دول الجبنه نزلت تحت لانهم ما كانو
ش محشيين كويس
عشان كده راعوا انكوا تحشوها كلها كويس
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
وبالف هنا وشفا علي قلوبكم
أعجبني
لم يعجبني
مرسا
عضوذهبي
عدد المساهمات
:
574
تاريخ التسجيل
:
18/10/2011
موضوع: رد: كيكة المكرونه باللحمه المفرومه
الخميس 2 فبراير - 3:00
موضوع مميز
بانتظار جديدك
شكرا لك
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
أعجبني
لم يعجبني
شــــــــوق القـــلوب
مديرة المنتدى
عدد المساهمات
:
8486
تاريخ التسجيل
:
22/08/2010
الموقع
:
مهبط الأسلام
موضوع: رد: كيكة المكرونه باللحمه المفرومه
الخميس 2 فبراير - 15:39
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
أعجبني
لم يعجبني
امل حياتي
عضوذهبي
عدد المساهمات
:
1804
تاريخ التسجيل
:
23/07/2011
موضوع: رد: كيكة المكرونه باللحمه المفرومه
السبت 11 فبراير - 21:50
[ندعوك
للتسجيل في المنتدى
أو
التعريف بنفسك
لمعاينة هذه الصورة]
أعجبني
لم يعجبني
كيكة المكرونه باللحمه المفرومه
صفحة
1
من اصل
1
مواضيع مماثلة
مواضيع مماثلة
»
طريقة عمل المكرونه البشاميل العمانيه جنااااااااااااااان
»
كيكة الطبقات بالمشماش
»
«°·.¸.•°°·.¸.•°كيكة الفراولة»«°·.¸.•°°·.¸.•°»
»
كيكة الجلكسي
»
كيكة النسكافيه
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع
الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات دلــــــــــع
::
المنتدى الاسري
::
الطبخ والاطباق الرئيسية
منتديات دلــــــــــع
::
المنتدى الاسري
::
الطبخ والاطباق الرئيسية
انتقل الى:
اختر منتدى
|
|--صباح الخير اعضاء منتدى دلـــــــــــــــع
|--قسم للزائرين
|--منتديات الفن
| |--قسم الفن
| |--اعمال تلفزيونية وسينمائية
| |--اغاني الزمن الجميل
| | |--اغاني ام كلثوم
| | |--الاسطورة فيروز
| |
| |--الاغاني العربيه
| | |--اغاني كاظم الساهر
| | |--نجوى كرم
| |
| |--كلمات الاغاني
| |--اغاني وطنية
| |--الاغاني الاجنبيه
|
|--منتدى الصور
| |--صور عامة
| |--طرائف وغرائب
|
|--المنتدى الاسلامي
| |--الاسلامي العام
| |--خيمة رمضان
| |--قصص الانبياء والصالحين
| |--الصوتيات والمرئيات الاسلامية
|
|--الفئة الأولى
| |--المنتدى الأول
| |--فلسطين العربية
| |--قسم النكت
| |--قسم الالعاب للاعضاء
|
|--المنتدى الــــــــــــعام
| |--القسم العام
| |--المواضيع المميزة
| |--قسم القصص
|
|--منتدى الشعر والرومانسية
| |--قسم الحب والرومانسية
| |--قسم الشعر والخواطر
| |--بـــــــــــ قلمي وألمي ـــــــــــين
| |--قصائد العملاق نزار قباني
| |--قصائد الشعراء
|
|--المنتدى الاسري
| |--عالم المرأة
| |--عالم الرجل
| |--عالم الطفل
| |--الطبخ والاطباق الرئيسية
| | |--الحلويات والعصائر
| |
| |--اشغال يدوية
| |--قسم الصحة
|
|--منتدى التكنولوجيا
| |--عالم الكمبيوتروالتكنولوجيا
| |--سويش ماكس وفوتوشوب
| |--قسم التصميم والابداع
| |--عالم الجوال
|
|--قسم السياحة والسفر
| |--دعوة لزيارة بلدي سوريا
|
|--عادات وتقاليد الشعوب
|--قسم الرياضة
|--قسم عالم الحيوان
|--قسم الترحيب والتهاني
|--قسم المواضيع المكررة